Hans van Gennep

hans_van_gennep

Ik ben Hans, de weekendkracht.


Ik werk alweer bijna 5 jaar met veel plezier bij De Koning. Ik studeer nog in Groningen en dit is mijn (bij)baan. Het leukste van dit werk vind ik om de mensen te helpen en met een tevreden gevoel de winkel uit te laten gaan. Dat betekent niet altijd zoveel mogelijk verkopen, maar dat verkopen wat de klant nodig heeft of alleen maar advies geven en zo de klant helpen. Zo blijven beide partijen tevreden en ontstaat er leuk contact met de klanten, waarvan ondertussen al velen vaste klant zijn. Verder is het erg leerzaam voor beide partijen, de klanten leren van onze ervaring en wij leren van de ervaring van onze klanten. Deze wisselwerking houdt het werk erg interessant en leuk voor mij als werknemer, elke dag is weer anders en gezellig.